21 Kasım 2014 Cuma

ELEKTROMANYETİK KALKANLAMA PANELLERİ

ELEKTROMANYETİK KALKANLAMA PANELLERİ ;
Bundan kırk yıl önce, çevremiz bugünkü gibi radyo frekanslarıyla kuşatılmış değildi. Günümüzde ise dünyamızın tamamen elektromanyetik radyasyon kaynaklarıyla istila edildiğini söylemek yanlış olmaz. Birçok çalışmada, bu dalgaların canlı dokulara zarar verdiği belgelenmiş durumda.
Artık kırk yıl öncesine kıyasla çok farklı bir yaşam tarzı sözkonusu. Neredeyse "elektronik bir dünya" da yaşıyoruz ve insanoğlu; bilgisayarlar, televizyonlar, akıllı telefonlar, yönlendiriciler, taşıtlar , sunucular, baz istasyonları , vb. İle çiftlikleri elektronik altyapı ile yeniden şekillenen bir varlık durumunda. O halde, gereken önlemleri almak da kaçınılmaz.
Birgün bir elektromanyetik darbe veya yüksek irtifalı elektromanyetik darbe sözkonusu olduğunda, bu devasa elektronik altyapının bu "patlama" nın etki alanında kalması ihtimali çok büyük. Bu elektrikle çalışan ve elektrik akımları kullanan her gererecin iş göremez halke gelmesi ve aynı zamanda birikmiş ve depolanmış tüm bilgilerin de kaybı demek ki, insanların yaşamları üzerinde yıkıcı bir etkiye sahip olacağı aşikar.
Cuprotect ® Elektromanyetik Radyasyon Kallanlama & Koruyucu Sistemleri; sanayi tesislerini, enerji santrallerini, askeri tesisleri, konutları, EMP (elektromanyetik darbe), NEMP / HPEM, Radyo frekansları etkilerinden ve saldırılarından, elektromanyetik kirlilikten korumak için tasarlanmış benzersiz bir kalkanlama sistemidir.
www.omurga.tk





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder